Ingen fisk

Blev det på fiskefestivalen. Eller rättare sagt så fick vi jäkligt mycket fisk, men det var bara små aborrar. Vi vick även en sik, en harr och en liten öring. Men alla fiskarna ar för små för att vägas in.  Men vi hade kul i alla fall =) Helt ok väder var det också, det är huvudsaken. Vi sov en natt i tält medan mormor var barnvakt. Det var inte skönt. Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Kanske inte riktigt, men det var väldigt länge sedan jag frös så mycket.

Felicia har börjat ställa sig upp mot saker nu, det är kul. Men hon står helst på knä för det är inte lika vingligt. När hon känner att det blir för vingligt blir hon rädd och börjar pipa. Hennes nyaste ljud/ord är äsch och usch. Hon fick in en riktig fullträff en dag när jag sa "Nämen vilka fina kläder du har Felicia", då tittade hon ner på klänningen och sa "äsch". Det såg så kul ut. Precis som om hon tänkte "äsch, den här gamla trasan". Hon är verkligen underbar.

 




"Jag lovar jag ska vara snäll Mamma, bara jag får komma ut ur bagaget"


Fiskedags

Nu laddar vi och packar för fiskefestivalen. Iår blir det inte att sova i tält för våran del. Det är Felicia för liten för. Och det känns ganska skönt att slippa frysa hela natten =) Men samtidigt känns det ganska jobbigt att måsta köra hem varje dag. Nu får vi hålla tumamrna att det blir fint väder veckan ut. Jag ska försöka fota mycket. Felicia är så söt i sin flytväst.

Miller har fått en allergisk reaktion av något, vi tror att det är knottbett. Han hade fula röda utslag på magen redan förra sommaren. Men i somamr är det mycket värr. Nu har han fått det på nosen och han kan inte låta bli att klia (inte så konstigt!) så det blir sår. Så nu får han ha tratt. Han ser verkligen ut som en riktig fåntratt i sin tratt ;)

Idag har vi varit i Rengård. Partik och Carina firade sin tvååriga brölloppsdag så dom bjöd på grillat. Det var supergott. Jag fick även några födelsedagspresenter i förskott. Det var kul =)


Miller iklädd tratten vi fått låna av Maria.


Här är bildspelet vi visade på dopet. Texten syntes lite dåligt när den blev så liten.

Sommaruppehåll

Har jag på min blogg just nu =) Jag återkomemr när jag har slutat jobba eller när jag får långtråkigt. Det har hänt jättemycket sen jag skrev sist. Felicia har lärt sig sitta stadigt och nästan lärt sig krya. Hon tar sig fram i alla fall. Vi har haft dop och hunnit vara iväg till Luleå på hotellweekend. I Luleå hade vi det underbart, vädret kunde inte vara bättre.

Här kommer lite bilder från sommaren.




På en resturang i Luleå.



Felicia provbadar doppresenten. Men Oj så jobbig den avr att blåsa upp.
Felicia tyckte i alla fall att det var superkul att bada ute.



Felicias favoritsysselsättning just nu, att plocka upp hundskålarna ur stativet och tömma dom på allt innehåll.




En äcklig bild på massa larver (vet inte om dom syns) som fanns i träden i en park i Luleå.





Felicia i sin nya fina baddräkt, redo att provbada Aronbadets babypool.






RSS 2.0