Det börjar närma sig

För vårt besök i hufvudstaden. Jag är spänd, nervös, glad, rädd, förväntansfull och stressad. Vi åker ner till Umeå imorgon efter jag slutat jobba och på söndag fortsätter vi vidare till Mehedeby. På måndag morgon åker vi Upptåget till Upplandsväsby, pendeln till Stockholms Central och sen tunnelbanan till Östermalm. Undra om det blev rätt? Det lär vi ju märka på måndag i alla fall. 

Jag har beställt från Ellos för första gången i mitt vuxna liv. Jag har alltid tyckt att det var lite tantigt att beställa via postorder. Men jag får nog ändra mig, det var faktiskt ganska bekvämt. Men knepigt att hitta rätt storlek. Endel grejer går tillbaks men jag beställde faktiskt 3 par jeans som satt jättebra. Jag är väldigt förvånad, trodde jag skulle få skicka tillbaks alla 3.

Nu ska jag packa, städa och tvätta så vi hinner klart till imorgon.



Idag är ingen vanlig dag

För det är Flisans födelsedag, HURRA HURRA HURRA =)
Igår var vi i Rengård och "firade" Felicias födelsedag, för Karlbergklanen åker till Norge och fiskar idag. Flisan fick ingen tårta igår, men idag ska jag göra en liten mjölkfri tårta som hon ska få äta själv. Till midag serveras det plätt ar på havremjölk som hon oxå ska få äta själv.
Nu har vi bokat hotell i Stockholm, vi ska bo på det här hotellet http://www.rica.se/Vara-hotell/Rica-Talk-Hotel/Rum/. Det verkar som ett fint hotell. Jag är så nervös inför alla tunnelbanor och pendeltåg och sånt. Jag fattar inte hur vi ska hitta. Och hur vet man att man åker åt rätt håll? OCh hur ska jag veta var "röd linje" finns? Det är ju till och med svårt att läsa tidtabellerna. Det står med röd text och grön text och svart text, med fet text och det står saker inom parentes. Och inte är det så nån bra beskrivning vad alla sakerna betyder. Jag är nervös.



1 år, 5830g och 30cm senare.

Drömmen blir sann?

Jag ska åka iväg till Stockholm för att förhoppningsvis uppfylla en dröm. Något jag har längtat efter länge. Den 23e åker vi ner. Antingen bor vi i Mehedeby och åker tåg till Stockholm, eller så bor vi på hotell. Vi har inte riktigt bestämt oss än.

Imorgon ska jag på rekryteringsseminarium, det är verklige inget jag ser fram emot. Det är till och med så illa att hela min vecka har blivit förstörd. Jag tänker på det mycket, hur går det till? hur många är vi? Jag har varit på ett förut, när EDB lade ner så var jag på ett sånt här seminarium. Jag hoppas att det inte är lika många som förra gången. Men jag vill ju ha jobbet så det är bara att pallra sig dit och se glad ut.
Felicia ska till BVC imorgon på 12-månaderskontroll. DET ska bli kul och se hur mycket hon väger och hur lång hon är. Ska även bli lite kul att höra vad doktorn säger.

Stå upp i sängen är ingen konst längre, nu ställer hon sig upp överallt.


Dela leksaker med hunden går bra =)


Den finaste i profil


MIller och Felicia har delat på en chokladkaka, hur mycket Flisan fick är oklart.
Men det räckte då till att smutsa ner sig och dom nya kläderna :D


Det är mycket nu




RSS 2.0