Idag hände det

Felicia vände sig från mage till rygg. Men hon slog huvudet i golvet så surläppen kom fram. Så det lär hon inte försöka göra igen på ett tag. Hon är så duktig tycker jag. Hoppas att hon vågar vända sig igen. Jag vet inte om det var palerat eller om det bara blev en vändning. Hon har lagt sig på sidan flera gånger men aldrig "tippat över" förut.

I tisdags var vi i Suynderbyn på återbesök. .Hon blev godkänd av doktor Rune, men det visste jag ju redan, för hon är bara bäst helt enkelt. 4740g och 63,3cm var hon. Hon hade inte gått upp så mycket som jag hade hoppats, men då har hon ju varit lite förkyld ett tag så doktorn tyckte att det var ok ändå. Hon har ju inte direkt några fettdepåer hon kan leva av menade han. Så då är det inte konstigt att hon inte ökat så mycket som hon borde undertiden hon har varit förkyld. Nästa kontroll vi ska på blir om ungefär 7veckor. Då ska hon på en 6månaderskontroll (korriggerad ålder). Då ska även sjukgymnasten vara med. Det känns lite pirrigt.Det var en läkarstuderande med på undersökningen, hon var jättegullig med Felicia. Henne tycker vi om, fast vi tycker om Rune också.

Igår hade vi mamma/bäbisträff här hemma hos mig. Jag var så nervös när alla skulle komma hit. Men det gick bra i alla fall. Men min bakning gick inte så bra. Formen höll inte tätt så när jag kände att det luktade bränt trodde jag min kaka var fördärvad. Fastän jag visste att det bara hade gått drygt halva tiden. När jag kom in i köket och öppnade ugnsluckan bolmade det ut rök i köket och brandvanaren i hallen började pipa. Sen luktade det bränt i hela huset en bra stund efter. Men kakan gick att äta i alla fall =)Så nu har vi fått en genomgång av brandvarnarna. Jag upptäkte att brandvarnaren i tvättstugan inte fungerade, den borde ha larmat först eftersom den sitter närmare köket. Den fungerade fortfarande inte fastän Tobbe bytte batteri på den. Så den fick åka ner i soporna. Vi får köpa en ny och sätta dit.





Den här låten är så tokrolig att jag skrattar varje gång jag lyssnar på den.
Men jag begriper inte hur hon lyckas sjunga så himla fort?

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hon är ju bara bäst,de är ju de jag alltid sagt// Mormor

2009-03-13 @ 14:53:11
Postat av: evve

hihi.. Det är tvättkorgarna som vi fick montera ihop :) Sen var de bara placera tvättsäckarna i.. blev lite konsitgt skrivet :P

2009-03-30 @ 09:30:22
URL: http://evvepevve87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0